Виртуални бележки с NoteZilla 7.0.84

NoteZilla е много лек софтуер, който отнема изключително скромен обем от системните ресурси, въпреки че резидира в паметта, докато работи. Ако често забравяте за ангажиментите си, то NoteZilla ще ви помогне да организирате по-старателно своето работно и свободно време. Вместо да претрупвате своя работен плот или монитор с напомнящи бележки, можете да разчитате на NoteZilla, а и така няма нужда да хабите мастило и хартия. Просто извиквате програмата от системния трей, и въвеждате напомнящият текст, след което виртуалната бележка може да бъде залепена на произволно място на десктопа ви. Всяка бележка може да има различен цвят, както и да бъде частично скрита. Предвидена е и вградена аларма, както и много други бонус функции.


NoteZilla позволява и обвързването на всяка бележка с ключови думи (тагове), което улеснява групирането на задачите, според характера им – неотложни, служебни, лични и т.н.


Ползвайки такъв тип бележки, ще сте в състояние не само да си напомняте за важни събития, а ще можете и да „нахвърляте“ идеите си спрямо даден проект, без да ги развивате докрай, без никакъв риск да забравите за тях в последствие. Програмата е безплатна и можете да я свалите от http://www.conceptworld.com/NoteZilla/NoteZillaSetup.exe
loading
www.computers.bg © 2011 Всички права запазени.     Сайта изработен от plxWebDev