ECS също показа модел с Х58

През изминалите месеци и дни доста от по-известните производители на дънни платки показваха кратки данни и снимки за своите предложения използващи последния чипсет на Intel – X58. Сред тези производители ...Kingston с детайли около DDR3 продуктите си

Компанията Kingston Technology, която е една от водещите фирми производители на памети, показа детайли около новата си серия триканални комплекти предназначени за следващото поколение процесори ...VIA представиха mini-ITX платка за Nano

Преди няколко месеца VIA Technologies предизвикаха доста дискусии относно бъдещият си процесор с кодово наименование Nano. От тогава обаче, до момента не успяхме да видим кой знае колко интересна ...SIS все още няма да напуска пазара на чипсети

Silicon Integrated Systems или по-познати като SIS отдавна не ни бяха радвали с нов чипсет за който и да е от двата производители на х86 съвместими процесори. Изглежда AMD, Intel и NVIDIA са ...Реклама

 

ПАКЕТ РЕКЛАМНИ УСЛУГИ НА "БИК - БЪЛГАРСКА ИЗДАТЕЛСКА КОМПАНИЯ"

Рекламата е единственото средство за ориентиране на потребителя в днешните условия на пазарна икономика, голяма конкуренция и наличие на множество аналогични стоки и услуги.

Чрез реклама в нашите издания Ви даваме възможност за целево предоставяне на предлаганите от Вашата фирма стоки или услуги.

Вашето послание ще достигне до широка и разнообразна аудитория, строго специализирана, а именно потребители, интересуващи се пряко от информационни и комуникационни технологии;

И не на последно място, ще намалите рекламния си бюджет, тъй като "БИК - Българска издателска компания" предлага разумни цени за реклама.

* "БИК - Българска издателска компания" предлага следните възможности за реклама:

Печатна реклама във вестник "Компютри", списание "Софтуер&Хардуер" и списание "Черга БГ" под формата на рекламни карета, информационни статии, интервюта и тестове на продукти, както и публикуване на ценова информация в приложението "Техно пазар" на вестник "Компютри".

* Реклама в интернет страницата на издателството (www.computers.bg) чрез рекламни банери или чрез участие в "on-line Техно пазар".

* Присъствие в DVD, разпространяван със списание "Софтуер&Хардуер" чрез демоверсии на продукт, рекламен банер или рекламен клип.

* Изработка на печатни материали в печатната база "Кпринт".

* Цялостно рекламно обслужване от дизайнерското студио на издателство "Компютри". Изработка на рекламни карета, билбордове, плакати, клипове и цялостна разработка на рекламни кампании.

 

Защо да рекламирате при нас?

 

Защото всеки месец Вашата реклама ще достига поне до 90 000 читатели, Ваши потенциални клиенти.

Защото вариантите за реклама в изданията ни са много и са съобразени с Вашите нужди и желания.

Защото 76% от читателие ни са на възраст между 20 и 50 години, което представлява активната част от населението с реална покупателна способност.

Защото "БИК - Българска издателска компания" е синоним на добър имидж, а това е равно на успех!

 

Къде сме ние?

 

Вестник "Компютри" е сред най-четените седмичници в месечно проучване на аудиторията на българския печат.

Според медийното проучване за март и април 2005 година, направено от водещата социологическа агенция "TNS tv plan", вестник "Компютри" заема шеста позиция в класацията и е единственият представите на ИТ пресата. Със своите 6,2% "Компютри" е един от най-тиражираните седмичници на пазара, което го нарежда рамо до рамо с популярни издания като "168 часа", "Капитал" и др.


loading
www.computers.bg © 2011 Всички права запазени.     Сайта изработен от plxWebDev