ECS също показа модел с Х58

През изминалите месеци и дни доста от по-известните производители на дънни платки показваха кратки данни и снимки за своите предложения използващи последния чипсет на Intel – X58. Сред тези производители ...Kingston с детайли около DDR3 продуктите си

Компанията Kingston Technology, която е една от водещите фирми производители на памети, показа детайли около новата си серия триканални комплекти предназначени за следващото поколение процесори ...VIA представиха mini-ITX платка за Nano

Преди няколко месеца VIA Technologies предизвикаха доста дискусии относно бъдещият си процесор с кодово наименование Nano. От тогава обаче, до момента не успяхме да видим кой знае колко интересна ...SIS все още няма да напуска пазара на чипсети

Silicon Integrated Systems или по-познати като SIS отдавна не ни бяха радвали с нов чипсет за който и да е от двата производители на х86 съвместими процесори. Изглежда AMD, Intel и NVIDIA са ...Списание "Черга.БГ"

 

"Черга БГ" е лайфстайл изданието на "Българска издателска компания". Това е уникално списание, което представя България в най-добрата й светлина – нейната история и традиции, нейната култура и развиващ се бизнес, големите български компании, хората, които живеят и мечтаят тук.

"Черга БГ" е списание, което има амбицията да покаже една модерна България, достойна да бъде мощна притегателна сила, без да забравя славното си и романтично минало и с гордост да го демонстрира пред света.

"Черга БГ" е списание, което се списва на български и на английски език, защото ние вярваме, че всичко, което е важно за нас, е интересно и за останалия свят.

"Черга БГ" е списание, което четат хората с широк мироглед, космополитните личности, които са бъдещето на България.

"Черга БГ" има желание да достигне до активните българи и чужденци, които живеят, работят или са на посещение в страната ни.

"Черга БГ" е списание, което ще ви направи част от културния и бизнес елита на България, хора, които са родени или живеят тук и това им харесва!

Темите в "Черга БГ"

Изданието представя българските производители, българските продукти, които са конкурентни на световните пазари, както и чуждите компании с представителства у нас. Представя българската култура и хора на изкуството, българската история, най-привлекателните исторически и туристически забележителности, различни форми на почивка, българския фолклор, традиции и обичаи.

„Черга БГ" предлага следните форми на реклама:

• Кориците са изпълнени на двустранно хромова хартия 200 гр. с UV лак. Първа корица дава възможност за типови рекламни карета, формат 60 х 30 мм.

• Вътрешните страници са на двустранно хромова хартия 115 гр., с висококачествен пълноцветен печат - предлагаме различни варианти на стандартни и нестандартни форми на представяне, съобразени с формата на изданието.

• ПР и представяне на продукти - предпочитана форма от клиентите, които искат читателят да обърне специално внимание върху дейността на фирмата или продукта, който предлага.

• Вложка - целият тираж на изданието се пакетира, така че тази форма на представяне е също един много добър вариант.

• Спонсорство на рубрика предлагаме на фирми, които имат интерес към дългосрочно партньорство със списанието.

Въпреки че изданието е сравнително ново, екипът на "Черга БГ" е с голям професионален опит и това му позволява да направи най-подходящото и най-доброто предложение за реклама за всеки един клиент.


loading
www.computers.bg © 2011 Всички права запазени.     Сайта изработен от plxWebDev