ECS също показа модел с Х58

През изминалите месеци и дни доста от по-известните производители на дънни платки показваха кратки данни и снимки за своите предложения използващи последния чипсет на Intel – X58. Сред тези производители ...Kingston с детайли около DDR3 продуктите си

Компанията Kingston Technology, която е една от водещите фирми производители на памети, показа детайли около новата си серия триканални комплекти предназначени за следващото поколение процесори ...VIA представиха mini-ITX платка за Nano

Преди няколко месеца VIA Technologies предизвикаха доста дискусии относно бъдещият си процесор с кодово наименование Nano. От тогава обаче, до момента не успяхме да видим кой знае колко интересна ...SIS все още няма да напуска пазара на чипсети

Silicon Integrated Systems или по-познати като SIS отдавна не ни бяха радвали с нов чипсет за който и да е от двата производители на х86 съвместими процесори. Изглежда AMD, Intel и NVIDIA са ...Списание "Софтуер&Хардуер"

Историята

Списание "Софтуер & Хардуер" обединява в себе си двете самостоятелни списания, които БИК започна да издава от месец октомври 2000 г. То е за хора, с повишени интереси в ИТ областта. Публикуват се само авторски материали на професионално ниво. Към момента това е ИТ списанието с най-голям тираж на територията на България. "Софтуер & Хардуер" излиза с DVD с 4,7 пробни версии на най-известните и най-полезни комерсиални програми.

Ние предлагаме на нашите читатели най-интересното и най-полезното от света на българския и световния софтуер.

Идеята

Списание "Софтуер & Хардуер" е месечно специализирано издание, посветено на компютърните технологии. Целта му е да бъде надежден източник на информация в областта на информационните технологии и помощник при избора на нови компоненти или при ъпгрейд на старата конфигурация.

Рейтинг

Списание "Софтуер & Хардуер" показва високи резултати в медийните проучвания на различни социологически агенции. В рейтингите то изпреварва по читаемост всички останали ИT издания у нас и намира конкурентна позиция сред останалите месечни списания.

Рекламата

Списание "Софтуер & Хардуер" е предпочитана медия, защото рекламата всеки месец стига до повече от 25 000 читатели. Възможности за рекламно присъствие:

• Корици – двустранно хромова хартия 200 гр. с UV лак. Първа корица предлага типови рекламни карета, формат 30 х 60 мм или до 1/3 на А4, подходяща за имиджова реклама на фирми или за промоция на продукти.

• Вътрешните страници, изпълнени на двустранно хромова хартия 90 гр., и качественият пълноцветен печат са предпочитана форма за реклама на водещи фирми от компютърния бранш, както и на лидери извън ИT бизнеса.

• DVD-то, придружаващо списанието, дава възможност за нестандартни и атрактивни форми на реклама, каквито някои от фирмите вече предпочитат – предлагаме реклама върху носителя, върху опаковката или мултимедийна презентация, банер или качване на софтуер в DVD-то.

• Вложка - изданието е пакетирано с целофанова опаковка и дава възможност и за тази форма на реклама

• ПР и промоции на продукти - голяма част от ИТ фирмите ползват тази форма на реклама, за да представят по-добре основните характеристики на предлаганите от тях продукти и услуги.

• "Хардуерна лаборатория" - във всеки брой на списанието редакторите подбират продукти, които да представят на читателите. Тестовете са безпристрастни и обективни и подпомагат по-добрата реализация на продуктите.

Рекламният и редакторският екип на списание "Софтуер & Хардуер" работят в пълен синхрон и предлагат най-подходящите форми за реклама за съответния продукт или услуга. Те ценят високо мнението и желанието на всеки един клиент и се опитват да работят в дългосрочно сътрудничество с всички фирми от ИТ бранша.


loading
www.computers.bg © 2011 Всички права запазени.     Сайта изработен от plxWebDev